ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Victorie fără emoții pentru Kids Tâmpa la debutul în noul sezon din liga a treia de fotbal

Publicat: sâmbătă, 26 August 2023 , ora 10.33

În prima etapă a Seriei a 5-a din Liga a 3-a de fotbal, ACS Kids Tâmpa Brașov a câștigat, vineri seara, pe Stadionul Tineretului, meciul susținut în compania formației Sepsi 2 OSK. Formația antrenată de Liviu Negoiță s-a impus cu 3-0. Brașovenii au deschis scorul chiar în minutul 2, prin Cosmin Stăncuțu și au făcut 2-0 în minutul 5, după un penalty transformat de Horia Popa. Pe final de meci, în minutul 86, Zota a stabilit scorul final la 3-0, Kids Tâmpa reușind un debut excelent de sezon. 
Trecut pe la SR Brașov și FC Brașov, Horia Popa a ajuns în această vară la Kids Tâmpa. A marcat în primul meci din penalty și a fost unul dintre jucătorii de bază ai echipei.
Tot în prima etapă a Ligii a 3-a, Olimpic Zărnești a pierdut la scor duelul de la Muscelul Câmpulung, scor 1-5. În această seară, la Râșnov este programat meciul Olimpic Cetate - Ciucaș Tărlungeni.

RRBV FM