ACUM:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale
Urmează:
20.00
Radiojurnal
Apoi:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Ciovică e „King of The Hill”

Publicat: luni, 4 Septembrie 2023 , ora 8.34
Sursa Foto: facebook.com/ciovica.octavian
Sursa Foto: facebook.com/ciovica.octavian

Brașoveanul Octavian Ciovică, la bordul unui Radical SR8 Evo, a câștigat fără probleme etapa de la Straja și a trecut în fruntea ierarhiei categoriei II.

Ciovică a fost imbatabil la Straja unde a câștigat tote cele 9 urcări, iar cu timpul de 2:54:990, obținut în prima manșă de concurs, a cucerit titlul de „King of The Hill”. Cu două etape rămase până la finalul sezonului din Campionatul Național de Viteză în Coastă, Ciovică revine pe prima poziție a clasamentului.

Locul secund în clasamentul absolut - dar și în cel al categoriei II - i-a revenit lui Emil Ghinea. A treia și totodată ultima treaptă a podiumului absolut îi revine - pentru a doua etapă consecutivă - lui Dominic Marcu și al său Tesla Model 3 Performance. Sportivul din Sinaia a fost primul în clasamentul categoriei I și în cel al mașinilor electrice.

Bogdan Cuzma pe o ©koda Fabia RS Rally2 a fost al doilea în clasamentul categoriei I și a obținut victoria Grupei 3.

În ceea ce privește lupta modelelor istorice, Eduard Tontsch la bordul unui BMW 2002 rămâne neînvins în cele patru prezențe ale sale de până acum, fiind foarte aproape de a-și adjudeca titlul național.

Ultimele două etape din Campionatul Național de Viteză în Coastă se vor desfășura la Râșnov și Câmpulung Muscel.

Radio România Brașov