ACUM:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale
Urmează:
20.00
Radiojurnal
Apoi:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

ASC Câmpulung Muscel - Olimpic Cetate Râșnov, vineri, de la ora 17.00

Publicat: marți, 12 Septembrie 2023 , ora 17.38
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă
În Liga a treia de fotbal, Olimpic Cetate Râșnov are parte de un start de sezon perfect, după trei victorii în primele trei etape.

Trupa pregătită de Petre Lucian nu a lăsat loc de surprize în partidele cu Ciucaș Tărlungeni, SR Brașov și Sepsi OSK II.

În etapa a 4-a, râșnovenii au parte de un adversar de alt calibru când întâlnesc ASC Câmpulung Muscel.

Gruparea antrenată de Costin Lazăr are și ea trei victorii în trei partide și se anunță un rival la lupta pentru primele locuri.

Râșnovenii au ambiții mari în acest an, după ce în sezonul trecut au fost aproape de locurile de baraj.

"Cred că valoarea lotului ne dă dreptul să sperăm la mult mai mult decât ce s-a întâmplat anii trecuți, dar, deocamdată, eu le cer echilibru tuturor, pentru că așa mi se pare normal. Ne îmbătăm cu apă rece. E un început bun, într-adevăr, ne bucurăm, dar fiecare joc trebuie tratat cu responsabilitate și cu maximă atenție. Nimic nu vine de la sine",
a spus antrenorul Petre Lucian.

La vârful ierarhiei în seria a cincea a Ligii a treia, alături de râșnoveni și argeșeni se află și Odorheiul Secuiesc, tot cu 9 puncte.

În etapa a 4-a duelul dintre ASC Câmpulung Muscel și Olimpic Cetate Râșnov se joacă vineri, 15 septembrie, de la ora 17.00.
Adrian Susanu