ACUM:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale
Urmează:
20.00
Radiojurnal
Apoi:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Corona Brașov, înfrângere la limită în Liga Florilor

Publicat: sâmbătă, 16 Septembrie 2023 , ora 22.51
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Corona Brașov a pierdut la limită, în Sala Sporturilor Dumitru Popescu Colibași, confruntarea susținută în etapa a 4-a a Ligii Florilor de handbal feminin.

Echipa antrenată de Alin Bondar a fost învinsă cu 26-27 de trupa din Târgu Jiu. Debutul de meci a fost unul echilibrat, dar oaspetele s-au desprins la trei goluri pe tabelă în minutul 17, scor 10-7. Corona s-a apropiat pe finalul primei reprize, astfel că la pauză scorul a fost 13-11 pentru Târgu Jiu.

Debutul reprizei secunde a fost foarte slab pentru brașovence. Cu numeroase ratări și atacuri pierdute, Corona a fost condusă cu cea mai mare diferență, de șase goluri, scor 16-22, în minutul 46. Finalul a aparținut gazdelor. Împinse de la spate de public, jucătoarele lui Alin Bondar s-au apropiat la un singur gol și puteau chiar egala dacă nu ratau ultimul atac.

La final, antrenorul Brașovului, Alin Bondar, ne-a declarat:

"Problema este că ratăm foarte mult și din situații clare. Este foarte de greu de gestionat momentul în care ratezi mereu, practic ai plumb în picioare. Apoi lucrurile poate nu îți mai ies la fel nici în apărare. Am avut puterea de a reveni, dar parcă întotdeauna ne-a lipsit ceva. Ori un gol, ori o pasă, iar până la urmă asta a făcut diferența".

Cu 8 reușite, Carlos Azenaide a fost principala marcatoare de la Corona. Fonseca a punctat de 6 ori, iar Pletikosic de 4. Corona va disputa următorul meci abia pe 4 octombrie, tot în Sala Sporturilor, împotriva formației Gloria Buzău.
Radio România Brașov FM