ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Corona Brașov a pierdut primul meci din acest sezon din Liga Națională de Baschet Masculin

Publicat: duminică, 24 Septembrie 2023 , ora 10.50
Sursa foto: Facebook / Corona Brasov
Sursa foto: Facebook / Corona Brasov

Echipa de baschet Corona Brașov a pierdut primul meci din acest sezon din Liga Națională de Baschet Masculin, scor 75-68 în deplasare cu Rapid București.

Giuleștenii au început bine meciul și au avut 10 minute in control total al partidei in ciuda unei rotații scurte. Brașovenii au revenit treptat în joc, câștigând sferturile doi și trei, dar finalul de meci a fost gestionat bine de rapidiști care s-au impus la 7 puncte diferență.

Jucătorul gazdelor Sayeed Pridgett a fost principalul realizator al partidei totalizând 24 de puncte, 6 recuperări și 6 pase decisive. De la brașoveni s-a remarcat Quatarrius Wilson, cu 23 de puncte înscrise.

În etapa următoare, Corona Brașov va primi vizita celor de la CSO Voluntari. Cele două echipe s-au întâlnit și în Cupa României, când ilfovenii s-au impus în duelul din Sala Sporturilor.

Adrian Susanu