ACUM:
23.00
Transilvania by night
Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Brașoveanul Octavian Ciovică s-a impus în etapa de viteză în coastă desfășurată la Râșnov

Publicat: luni, 25 Septembrie 2023 , ora 10.28
Sursa foto: Facebook /Ciovică Octavian
Sursa foto: Facebook /Ciovică Octavian
Brașoveanul Octavian Ciovică s-a impus în etapa de viteză în coastă desfășurată în weekend la Râșnov, Trofeul Valea Cetății.

Brașoveanul a dominat întreg weekendul pe urcarea spre Poiana Brașov dinspre Râșnov și în ciuda unor probleme tehnice la finalul primei zile a câștigat ambele urcări oficiale și a cucerit și trofeul de King of The Hill.

La Râșnov podiumul a fost completat la general de Costel Cășuneanu și Emil Ghinea.

Abandonul din prima zi a lui Jerome France, coroborat cu succesul lui Ciovică, ține deschisă lupta și în clasamentul clasei a II-a, cei piloți având acum câte 62 de puncte în clasament.

Cum etapa de la Râșnov a contat și în Campionatul Național de Viteză în Coastă și în cel de Masters, Ciovică este acum în cursă pentru a se impune în ambele competiții după ce și-a asigurat practic titlul în CNVC.

“Un weekend extraordinar din toate punctele de vedere. Norocul face ca să am o echipă extraordinară, pentru că s-a muncit la mașină sâmbătă spre duminică noapte, pentru că a cedat ambreiajul și am găsit o soluție de compromis. Lupta se va da la Poiana Brașov. Am la dispoziție 3 săptămâni pentru a mă pregăti perfect pentru etapa de la Poiană, unde va fi o presiune mai mare, dar cu siguranță fac față oricărei provocări și voi aduce titlul acasă, la Brașov”,
a spus Octavian Ciovică.

Bătălia finală pentru Trofeul Masters se va da la Brașov în etapa 5-a, ultima a sezonului, în perioada 14-15 octombrie.
Adrian Susanu