ACUM:
12.10
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
13.00
Buletin de știri
Apoi:
13.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Oskar Hakonen și Mikko Rouvala, câștigătorii celei de-a VI-a etape a Circuitului Profesionist de Padel

Publicat: luni, 25 Septembrie 2023 , ora 12.15
Etapa a VI-a din Circuitul Profesionist de Padel desfășurată la Brașov a fost câștigată de principalii favoriți ai competiției, estonianul Oskar Hakonen și finlandezul Mikko Rouvala.

Nordicii s-au impus după o finală spectaculoasă contra perechii din bulgaria Georgi Nikolov - Kiril Dimitrov, scor 6-2, 3-6, 6-3.

Turneul brașovean, desfășurat în noua locație Padel Palace Roman, cea mai mare și modernă locație din SE Europei, a avut un număr record de participanți pentru o competiție în România, 180 de participanți împărțiți pe 7 categorii.

„Brașovul, cu această investiție privată 100%, s-a instalat ca referință pentru sud-estul Europei în ceea ce privește acest nou sport cu o creștere fulminantă în toată lumea și viitor sport olimpic. Mai mult sport înseamnă mai multă sănătate, mai mulți bani investiți în sport, înseamnă mai puțini bani cheltuiți pe medicamente”, a precizat Ciprian Jurubescu, managerul Padel Palace și organizator al competiției.

Perechea brașoveană Nicu Rozorea - Robert Coman a avut un turneu reușit și a încheiat pe locul 4, după ce cedat finala mică contra unei perechi din Spania.

„Eu cred că acest turneu este un start pentru padelul din România. Fiecare club care a participat aici, toți își vor dori să își îmbunătățească nivelul de joc, ca pe viitor să reușim să facem față și să avem chiar și rezultate mult mai bune împotriva acestor echipe care cu siguranță vor mai veni în România, pentru că avem infrastructura necesară pentru astfel de competiții internaționale”, a spus Nicu Rozorea.

Circuitul național de padel continuă cu etapa de la București pentru ca mai apoi să revină la Brașov.

Finala sezonului se va disputa la Timișoara în luna decembrie.
Adrian Susanu