ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Hocheiștii Coronei încep meciurile oficiale

Publicat: marți, 26 Septembrie 2023 , ora 8.40
Sursa foto: arhivă / Facebook / Brasov Wolves
Sursa foto: arhivă / Facebook / Brasov Wolves
Seria meciurilor oficiale pentru echipa de hochei Corona Brașov începe cu o dublă contra celor de la CSM Galați.

Partidele vor avea loc în Patinoarul Olimpic, marți și miercuri de la ora 17.30 și contează pentru Campionatul Național.

Brașovenii vor urma în acest sezon programul pregătit de noua structură venită la conducerea hocheiului românesc, după ce Tribunalul București a acceptat înscrierea în Registrul Federațiilor formulată de asociația condusă de Attila Nagy din funcția de președinte în timp ce managerul Coronei Brașov, Alexandru Dedu este vice-președinte.

Corona are obiective importante în acest sezon, dorind să își apere titlul din sezonul trecut, dar și să își îmbunătățească parcursul din Erste Liga.

„Corona arată ca o echipă solidă, sudată. Avem cea mai mare parte a jucătorilor care au jucat în ultimele trei sezoane cu noi, deci este o echipă sudată, liniile făcute. Am mare încredere că dacă reușim să rămânem cu efectivul complet și vom evita accidentările, vom ajunge iarăși în fazele superioare ale Erste Liga”, a spus coordonatorul secției de hochei, Marius Gliga.

Pentru acest început de sezon, brașovenii nu se pot baza pe centrul Roberto Gliga.

Căpitanul echipei a fost operat la genunchi în finalul sezonului trecut și este încă în perioada de recuperare.

El va intra pe gheață la începutul lui octombrie.

“Evident că Roberto își dorește foarte mult să revină. Doctorii au spus încă de după operație că va fi o revenire de lungă durată. Trebuie să aibă răbdare. Este puțin frustrat că nu poate să facă parte din roosterul cu care echipa începe campionatul, dar cred că va fi valid pe la sfârșitul lunii octombrie și echipa va beneficia de aportul lui în meciurile care urmează. Va fi Cupa României și, în mod sigur, Playoff-ul Erste Liga”,
a mai spus Marius Gliga.

După disputele cu gălățenii pregătiți din această vară de selecționerul Julius Penzes, brașovenii vor debuta în Erste Liga contra celor de la Hochei Club Gheorgheni sâmbătă, 30 septembrie, în deplasare,  pentru ca o zi mai târziu în Patinoarul Olimpic să fie programat duelul cu Sport Club Miercurea Ciuc.
Adrian Susanu