ACUM:
23.00
Transilvania by night
Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Start perfect de sezon pentru hocheiștii de la Corona Brașov

Publicat: duminică, 1 Octombrie 2023 , ora 23.06
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Elevii lui Dave MacQueen au trecut duminică seara în Patinoarul Olimpic de Sport Club Miercurea Ciuc cu 3 la 2, într-o atmosferă electrizantă realizată de publicul brașovean.

Peter Balazs a deschis repede scorul pentru ciucani, dar Radim Valchar a restabilit egalitatea înainte de prima pauză. David Levin i-a readus în avantaj pe oaspeți dar brașovenii au avut un final de repriză secundă excelent după ce Richard Rokaly a egalat la 2 la 2, iar Connor Sills a marcat pentru 3 la 2 cu o execuție superbă.

Defensiva Coronei a funcționat perfect în ultimă perioadă și după ce brașovenii au anulat o dublă superioritatea a ciucanilor, portarul Alex Dubios a închis poarta pe final de meci.

A fost al doilea succes în Erste Liga pentru Corona Brașov după victoria contra Hochei Club Ghorgheni, ambele partide contând atât pentru competiția româno -maghiară, campionatul intern dar și pentru grupele Cupei României.

Pentru brasoveni urmează prima deplasare în Ungaria din Erste Liga când vor întâlni pe rand FEHA 19, Dunaujvarosi, Ferencvaros și Akademia Budapesta.

Adrian Susanu