ACUM:
23.00
Transilvania by night
Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Situația tensionată de la FC Brașov continuă, astăzi, copiii și părinții au protestat

Publicat: joi, 5 Octombrie 2023 , ora 17.23
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Situația tensionată de la FC Brașov continuă. Scoși de pe bazele administrate de primăria Brașov de serviciu de specialitate, pentru datorii de peste 280.000 lei, copii de la clubul brașovean alături de părinți au protestat împotriva deciziilor din ultima perioadă și a situației disperate a clubului.


La protest au participat și reprezentanți ai primăriei și chiar ai Direcției de Administrare Infrastructură Sportivă, în încercarea de a detensiona situația.

După o oră de discuții în contradictoriu au apărut și soluțiile. Președintele FC Brașov, Dragoș David:

”Să mergem pe o perioadă de până la trei luni pe suportul financiar al părinților, care suporte atât terenul cât și parte din salariul antrenorilor, astfel încât în trei luni putem stingem datoria pe care o are clubul astfel putem intrăm în normal. Și sper aprobe Consiliul Local ghidul de finanțare și intrăm într-un oarecare normal pentru copiii din fotbalul brașovean de la FC Brașov”. 

O altă veste bună a venit pentru grupele de juniori republicani care vor juca, în weekend, meciurile cu CSC Șelimbăr și vor putea intra pe Tineretului după ce părinții vor plăti anticipat orele pe arena brașoveană prin intermediul Agenției Metropolitane Brașov, în contextul în care clubul FC Brașov are proprire pe cont.

Fără această plată, echipele riscau sa nu poată intra pe bază și să piardă la masa verde partidele de la U17 și U19 din acest weekend.

Președintele interimar al DAIS Liviu Cornel:

Activitatea la clubul brașovean va continua momentan susținută de părinți, iar o soluție pe termen lung poate apărea doar cu o alta rundă de finanțare din partea municipalității și prin atragerea de sponsori.

Browserul Dvs. nu poate reda acest clip.

Sursa video: Radio România Brașov FM
Adrian Susanu