ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Meciurile Ligii a III-a de fotbal

Publicat: vineri, 6 Octombrie 2023 , ora 9.08
Sursa foto: Facebook / SR Brașov
Sursa foto: Facebook / SR Brașov

În Liga a treia de fotbal, la startul etapei a 7-a, SR Brașov este în continuare în căutarea primelor puncte din acest sezon.

Galben-negrii sunt ultimii în serie, locul 10, cu 0 puncte și vor primi vizita lui Sepsi OSK II Sfântu Gheorghe locul 5, 10 puncte. Partida este programată sâmbătă, de la ora 15.00.

De la aceeași oră este programat derbiul dintre Olimpic Cetate Râșnov și Olimpic Zărnești. Rivalitatea locală a ajuns la al treilea episod în liga a treia după ce sezonul trecut a fost 3-3 la Zărnești, respectiv 2-0 pentru râșnoveni, pe stadionul de pe Valea Cetății.

În acest moment, jucătorii pregătiți de Lucian Petre sunt pe locul secund în Seria a 5-a, cu 15 puncte, iar fotbaliștii antrenați de Mihai Stere au urcat pe poziția a treia, cu 10 puncte.

În aceeași rundă, Ciucaș Tărlungeni va juca pe teren propriu cu liderul AFC Câmpulung-Muscel, iar Kids Tâmpa Brașov va evolua în deplasare cu KSE Târgu Secuiesc.

Adrian Susanu