ACUM:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale
Urmează:
20.00
Radiojurnal
Apoi:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Victorii importante pentru juniorii de la Avatar Brașov, în weekend

Publicat: marți, 10 Octombrie 2023 , ora 12.43
Sursa foto: Facebook / ACS Avatar Brasov
Sursa foto: Facebook / ACS Avatar Brasov
Singurul club brașovean cu piramidă completă în zona handbalului masculin are parte de un start de sezon excelent.

Avatar Brașov, gruparea creată și condusă de fostul handbalist Titus Donosa conduce clar competițiile de juniori 1 și juniori 2 în seriile în care evoluează, după ce în weekend a înregistrat victorii importante în ambele competiții.

Juniorii mari au trecut clar de LPS Alba Iulia, cu 39 la 24, în timp ce juniorii 2 au trecut în deplasare de LPS Tg Mureș, cu 46 la 33.  

Proiectul brașovean are doar trei ani și obiectivele brașovenilor sunt mari pentru acest sezon.

“Ne dorim să ajungem cât mai sus. Vrem să prindem turneele finale pe țară la cele două categorii - Juniori 1 și Junior 2 – și, de ce nu, să ne batem pentru o medalie, dacă se poate, să aducem o medalie la Brașov, pe handbalul masculin”,
a spus Titus Donosa.

Pe lângă obiectivele echipelor, antrenorul brașovean speră să trimită în curând și mai mulți jucători la echipele naționale, după ce, în ultimii doi ani, Raul Popa a fost convocat constant la echipele naționale sub 16 și sub 17 ani.
Adrian Susanu