ACUM:
21.00
Rockada de seară
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Brașoveanul Dragoș Nițu, pe lista jucătorilor de minifotbal care vor reprezenta România la WMF World Cup

Publicat: marți, 10 Octombrie 2023 , ora 12.51
Brașoveanul Dragoș Nițu, jucătorul echipei ACS Reggio Liriada, a fost inclus pe lista celor 15 jucători de minifotbal care vor reprezenta România la WMF World Cup 2023.

Campionatul de minifotbal Liga Pro Brașov înregistrează astfel o premieră, Dragoș  fiind primul jucător din cadrul competiției care va fi prezent la un turneu final al echipei naționale de minifotbal a României.

Echipa națională a României, de 6 ori campioană a Europei și medaliată cu bronz la ultima ediție de Campionat Mondial, participă, în perioada 26 octombrie – 4 noiembrie, la WMF World Cup, competiție supremă la nivel mondial, găzduită în acest an de Emiratele Arabe Unite, la Ras al Khaimah.

Campionatul Mondial de Minifotbal adună la start 32 de echipe, iar România face parte din grupa D, alături de SUA, Spania și Bahrain.
Adrian Susanu