ACUM:
14.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri
Apoi:
15.05
Sens unic

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Baschetbaliștii Coronei întâlnesc în deplasare SCM Timișoara

Publicat: miercuri, 11 Octombrie 2023 , ora 9.05
Sursa foto: Facebook / Corona Brașov
Sursa foto: Facebook / Corona Brașov

În etapa a treia a Ligii Naționale masculine de baschet, nou-promovata CSM Corona Brașov întâlnește în deplasare SCM Timișoara.

Partida are loc astăzi, de la ora 19.00, la sala Constantin Jude. 

Alb-violeții au două succese în campionat, în vreme ce brașovenii au cedat în primele două runde, dar au întâlnit adversari dificili, Rapid București și CSO Voluntari.

Timișoara este prima în Liga Națională  la nivelul recuperărilor defensive, cu 30, în medie, în urma celor două etape scurse. 

Brașovenii s-au evidențiat în zona intercepțiilor, fiind echipa care stă cel mai bine la acest capitol, cu o medie de 11.

Echipa lui Ionuț Bâscoveanu este, în același timp, printre cele cu o medie mai mare de posesii pierdute. 

“90% suntem în efectiv complet. Am avut suficient timp să ne pregătim pentru meciul acesta. Ne așteaptă o etapă destul de dificilă, un drum destul de lung. Avem speranța să facem un meci cât mai bun și să ne să ne ținem de planurile tactice, cele pe care le-am pregătit în timpul săptămânii”, a spus antrenorul echipei brașovene, Ionuț Bâscoveanu. 

După duelul cu echipa antrenată de Dragan Petricevic, brașovenii revin în Sala Sporturilor unde vor întâlni Dinamo București, pe 16 octombrie.


Adrian Susanu