ACUM:
12.10
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
13.00
Buletin de știri
Apoi:
13.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

În ultimul meci din deplasare, hocheiștii Coronei au învins Akademia Budapesta

Publicat: miercuri, 11 Octombrie 2023 , ora 9.52
Sursa foto: Facebook / Corona Brașov
Sursa foto: Facebook / Corona Brașov

În ultimul meci din prima deplasare din Erste Liga din acest sezon, hocheiștii de la Corona Brașov au învins Akademia Budapesta cu 6 la 5, după executarea loviturilor de departajare.

Brașovenii au fost mereu la conducere, dar au fost de fiecare data egalați.

Corona a deschis scorul prin Blackwate, iar la prima pauză galben -albaștrii au intrat în avantaj, 2-1, după golul lui Zagidullin.

Koger a făcut 3-1 în debutul reprizei a doua, însă gazdele au revenit pe tabelă. 

Piche a punctat pentru 4 la 3, înainte ca  Zagidullin sa puncteze cu o execuție tehnică fabuloasă, una ce va candida la reușita sezonului în Erste Liga.

Chiar și așa, Corona a fost egalată la 5 la 5 chiar înainte de finalul timpului regulamentar. 

Mult timp în inferioritate, brașovenii au împins apoi meciul la loviturile de departajare, unde Alex Dubeau a închis poarta, iar Blackwater și Valchar au marcat pentru campioana României.

Cu 11 puncte în 6 meciuri, Corona Brașov este pe primul loc în Erste Liga, la egalitate cu Hochei Club Ghorgheni. 

Pentru echipa lui Dave MacQueen urmează meciurile din grupa C a turului 2 din Cupa Continentală, care vor avea loc în Letonia,  la Jelgava. 

Vineri, 13 octombrie, brașovenii vor debuta contra gazdelor de la Zemgale Jelgava. Sâmbătă o vor întâlni pe HK Celje din Slovenia, iar duminică este programat duelul cu Liege Bulldogs din Belgia.


Adina Chirvasă