ACUM:
21.00
Rockada de seară
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Olimpia CSU Brașov debutează, în acest weekend, în Liga Națională de baschet feminin

Publicat: vineri, 13 Octombrie 2023 , ora 20.38
Sursa foto: Facebook / Olimpia CSU
Sursa foto: Facebook / Olimpia CSU
După eliminarea din Cupa României, Olimpia CSU Brașov debutează, în acest weekend, în Liga Națională de baschet feminin.

Elevele antrenate de Dan Calancea și Nenad Marinkovic vor întâlni, sâmbătă după-amiază, în Giulești, pe Rapid București.

“Ne așteaptă un sezon teribil de complicat. Probabil este cea mai puternică și echilibrată ediție din ultimii mulți ani, în ciuda numărului de echipe participante. În acest moment, Liga Națională de baschet feminin produce o echipă care participă în Euroligă, Sepsi SIC. O echipă CSM Constanța, care acum câteva zile a fost foarte aproape de a învinge deținătoare Eurocup, Galatasaray, chiar în Turcia”, a spus antrenorul Olimpiei, Dan Calancea.

Sepsi SIC Sfântu Gheorghe este câștigătoarea ultimelor nouă ediții din Liga Națională.

Dan Calancea crede că anul acesta am putea avea o altă campioană:

“Vești bune și din partea titratei echipe din Târgoviște, care după mulți ani va avea ridicată restricția impusă de FIBA și poate legitima jucătoare străine. Aradul cu siguranță va lupta și în acest sezon pentru titlu. Campionat care, după părerea mea, poate fi obținut de o altă echipă decât cea din Sfântu Gheorghe”.


Dan Calancea a susținut că obiectivul Olimpiei în acest sezon este să termine campionatul.

Meciul cu Rapid va avea loc de la ora 16.00.
Radio România Brașov FM