ACUM:
17.10
Sens unic (continuare)
Urmează:
18.00
Buletin de știri
Apoi:
18.05
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Corona Brașov va evolua, în această seară, în manșa tur din primul tur al Cupei României la volei masculin

Publicat: miercuri, 18 Octombrie 2023 , ora 12.13
Sursa foto: Facebook / Corona Brașov
Sursa foto: Facebook / Corona Brașov

Corona Brașov va evolua, în această seară, de la ora 18.00, în manșa tur din primul tur al Cupei României la volei masculin, în deplasare cu Unirea Dej.

Brașovenii au luat un punct din primul joc oficial al sezonul , înfrângerea cu 3 la 2 cu SCM Craiova în deplasare, dar sunt încrezători înainte de partida de la Dej.

Fostul jucător al celor de la Unirea Dej, actual jucător al Coronei Brașov, Vlad Kantor este focusat pe evoluția lui și a colegilor săi:

„Da, este un sentiment plăcut pentru mine, pentru că mereu îmi doresc să joc bine în fața suporterilor din Dej, unde am jucat atâția ani, dar pentru mine contează mai mult acuma victoria și rezultatele pe care o să le avem aici, la Brașov, pentru că avem o echipă foarte bună. S-a văzut și etapa trecută, cu Craiova am avut un rezultat bun”. 

În weekend, cele două echipe se vor întâlni pentru a doua oară în această săptămână, de această dată la Brașov, în campionatul intern. Partida are loc sâmbătă de la ora 18.00 în Sala Sporturilor. Returul meciului din Cupa României este programat pe 8 noiembrie la Brașov.

Adrian Susanu