ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Două cluburi brașovene au pus bazele unui parteneriat pentru susținerea fotbalului juvenil

Publicat: miercuri, 18 Octombrie 2023 , ora 12.52
Sursa foto: Colțea 1920 Brasov
Sursa foto: Colțea 1920 Brasov

Cluburile participante în Liga a IV-a de fotbal din Brașov, Colțea 1920 Brasov și CS Vulcan, au pus bazele unui parteneriat în ceea ce privește susținerea și dezvoltarea fotbalului juvenil.

Acesta presupune formarea antrenorilor de la Vulcan conform metodologiei aplicate de Colțea în parteneriatul cu Celta Vigo, schimburi de experiență între grupele de copii, organizarea de activități comune pentru copiii legitimați la ambele cluburi, cât și monitorizarea și sprijinirea talentelor pentru a progresa spre o posibilă carieră de fotbalist profesionist.

"Suntem foarte motivați să oferim jucători cu valori morale și sportive corecte, care să ne reprezinte cu mândrie mai departe. Mulțumim celor de la Colțea 1920 că au fost deschiși să vină alături de noi. În ultimii ani au demonstrat că sunt clubul cel mai bine organizat atât administrativ cât și tehnic. Ultimii brașoveni care au ajuns fotbaliști profesioniști sunt plecați de la Colțea și ne dorim să oferim această șansă și copiilor din Vulcan", a precizat Horațiu Suciu, președinte CS Vulcan.
Adrian Susanu