ACUM:
21.00
Rockada de seară
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Baschetbaliștii Coronei vor evolua în deplasare contra celor de la CSM Tg Jiu

Publicat: joi, 19 Octombrie 2023 , ora 20.14
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă
În etapa a cincea din Liga Națională de Baschet Masculin, Corona Brașov va evolua în deplasare contra celor de la CSM Tg Jiu.

Brașovenii au legat două victorii, după duelurile cu SCM Timișoara și Dinamo București și merg pe terenul gorjenilor cu gândul la victorie.

Gazdele din acest weekend au avut și ele un start bun de sezon, cu două victorii în primele trei meciuri, ambele venind în deplasare.

Jucătorul gorjenilor, Ethan Wright, chiar a fost inclus în echipa etapei a patra, după prestația de pe terenul celor de la Laguna București.

În echipa etapei el a fost coleg cu pivotul Coronei Brașov, Ousmane Barro.

"O echipă care a avut un parcurs destul de bun până acum, au avut niște transferuri bune, niște jucători foarte atletici, care, la fel, practică un baschet destul de rapid și de atletic și ne dorim foarte mult să ne păstrăm seria aceasta de victorii”, a spus sntrenorul brașovenilor Ionuț Bâscoveanu.

Înaintea rundei, brașovenii sunt pe locul 4 în Grupa A, cu 6 puncte, iar gorjenii pe locul 6, cu 5 puncte.

Partida CSM Tg Jiu - Corona Brașov se joacă sâmbătă, 21 iunie, de la ora 18.30 și se vede pe canalul de YouTube al Federației Române de Baschet, FRB TV.
Adrian Susanu