ACUM:
12.10
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
13.00
Buletin de știri
Apoi:
13.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Un nou derbi brașovean

Publicat: vineri, 20 Octombrie 2023 , ora 8.52
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Etapa a 9-a, din seria a 5-a, din liga a III-a de fotbal se desfășoară astăzi și sâmbătă și programează un nou derbi brașovean, SR Brașov - Kids Tâmpa.

Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 15.00, pe Stadionul "Tineretului" și îi găsește pe "galben -negrii" pe ultimul loc, fără punct, în timp ce formația pregătită de Liviu Negoiță este pe poziția a șasea, cu 12 puncte.

În ultimul timp, duelul a devenit unul al orgoliilor alimentat și mai mult în această vară când trei jucători cu experiență ai SR-ului, portarul Aby Popa și mijlocașii Carlo Danciu și Horia Popa, au trecut în tabăra celor de la Kids.

Runda este deschisă însă astăzi, de la ora 15.00, când Olimpic Zărnești, locul 2, cu 16 puncte, va juca pe terenul lui AFC Odorheiu Secuiesc.

Vineri va avea loc și duelul dintre Sepsi OSK II Sfântu Gheorghe și liderul AFC Câmpulung-Muscel.

De pe locul 3 în serie, cu 16 puncte, Olimpic Cetate Râșnov va evolua pe terenul lui KSE Târgu Secuiesc, sâmbătă, de la ora 15.00.

De la aceeași oră, Ciucaș Tărlungeni, echipă pregătită de Ionuț Mitroi și Marian Cristescu și aflată pe locul șapte, cu 8 puncte primește vizita celor de la Viitorului Curița.

Adrian Susanu