ACUM:
14.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri
Apoi:
15.05
Sens unic

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Corona Brașov a pierdut meciul disputat în Erste Liga

Publicat: sâmbătă, 21 Octombrie 2023 , ora 20.24
Sursa foto: Facebook / Corona Brasov
Sursa foto: Facebook / Corona Brasov

Echipa de hochei Corona Brașov a pierdut meciul disputat în Erste Liga contra maghiarilor de DVTK cu scorul de 5 la 2, vineri seara în Patinoarul Olimpic.

Brașovenii au avut o primă repriză dezastruoasă în care au primit 4 goluri și au punctat prima dată în meci doar în minutul 21 și 40 de secunde prin Radim Valchar.

În minutul 35 partida nu mai puțin de 6 jucători au primit pedepse de meci după un moment pugilistic. Cei trei jucători brașoveni implicați au fost Kristian Szabo, Sebastien Piche și Connor Sills.

Maghiarii au refăcut diferența de patru goluri până la a doua pauză, iar tabela a fost închisă de același Radim Valchar în repriza a treia.

Corona Brașov va reveni pe gheață duminică când se va duela în propriul patinoar cu liderul surpriză Ujpest.

Maghiarii au 20 de puncte în timp ce brașovenii sunt la cota 14. Duelul dintre Corona și Ujpeste are loc pe 22 octombrie de la ora 17.30.

Adrian Susanu