ACUM:
18.05
Sens unic (continuare)
Urmează:
19.00
Buletin de știri
Apoi:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Voleibalistele de la Corona Brașov au reușit o victorie surprinzătoare

Publicat: joi, 2 Noiembrie 2023 , ora 8.29
Sursa foto: Dan Potor / sportsmedia.ro
Sursa foto: Dan Potor / sportsmedia.ro

În etapa a 4-a a diviziei A1 feminin, voleibalistele de la Corona Brașov au reușit o victorie surprinzătoare pe terenul uneia din forțele campionatului CSM Lugoj.

Fetele pregătite de Ciprian Dârnescu s-au întors cu 2 puncte importante din Banat, iar în componența echipei etapei desemnată de Federația Română de Volei se regăsesc 3 dintre jucătoarele Brașovului.

Simina Străchinescu a încheiat cu 24 de puncte, dintre care 6 blocaje și 4 ași. A servit de nu mai puțin de 29 de ori, pe serviciul ei reușindu-se cele mai multe puncte, având o eficiență de 41% în atac.

Diana Ariton a reușit 18 puncte dintre care 3 blocaje, având un procentaj de 60% în atac, iar Ramona Rus a terminat cu 16 puncte, dintre care un blocaj. A avut 39% procentaj de reușită în atac, iar pe recepție 46% pozitiv și 19% excelent.

Simina Străchinescu a punctat atuurile brașovencelor în victoria de la Lugoj.

"Atitudinea, mi se pare noi ne-am bucurat mult mai mult și asta ne-a ajutat. Nu-i neapărat am stat mai bine la atac, la preluare, la serviciu, ci atitudinea a contat. a fost un meci greu. Am fost destul de emoționată deoarece m-am întors laLugoj, dar mi-am dorit aducem victoria și jucăm bine și a fost exact cum mi-am dorit", a declarat jucătoarea Coronei Brașov.

Cu acest succes brașovencele au urcat pe locul 7 în campionat, iar în runda următoare vor întâlni pe teren propriu Rapid București, sâmbătă 4 noiembrie de la ora 18.00.
Adrian Susanu