ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Secția de handbal de la Kids Tâmpa Brașov și-a mărit echipa

Publicat: vineri, 10 Noiembrie 2023 , ora 13.01
Directorul tehnic al secției, Florin Paraschiv, îi are de curând  în echipă pe kinetoterapeutul Mircea Olteanu și pe foarte tânăra Alexia Manță, cea care va face echipă cu Cristina Marin pe partea de inițiere.  

„De câțiva ani buni, clubul Kids Tâmpa nu mai înseamnă doar fotbal, ci multe alte secții, printre care și handbalul, acolo unde, în ultima vreme s-a mărit numărul sportivelor care se îndreaptă către club, atât la junioare cât și la nivel de inițiere. În aceste condiții, am fost nevoiți să mai aducem oameni care să ajute la consolidarea piramidei, pentru că secția a crescut mai repede decât am estimat noi, fapt care ne bucură, pentru că, nu face altceva decât să demonstreze că facem treabă bună. Brașovul are mulți copii talentați, iar faptul că părinții îi aduc către noi, ne bucură dar ne și responsabilizează, motiv pentru care, ne mărim echipa de câte ori este nevoie, pentru a le asigura micuțelor atenția de care au nevoie pentru a progresa”, a declarat  Adrian Zahariea, președintele clubului Kids Tâmpa.  

Kinetoterapeutul Mircea Olteanu este un nume cunoscut  în zona de sport a Brașovului după ce a lucrat de-a lungul timpului cu handbaliste cunoscute, atât pe zona de recuperare medicală cât și pe pregătire fizica a sportivelor, prevenția și recuperarea medicală. În paralel, a făcut echipă cu Florin Paraschiv la Centrul Național Olimpic de Tineret și la Sporting Ghimbav. Ultima dată, Mircea Olteanu a fost la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, unde a făcut parte din echipa medicală.

„Am ales Kids Tâmpa cu inima deschisă, deoarece am ocazia să lucrez din nou cu domnul profesor Florin Paraschiv, unul dintre oamenii care au avut încredere deplină în mine și care. Sarcinile mele la acest club sunt foarte bine trasate, vizând atât pregătirea fizică a sportivilor, cât și prevenția și recuperarea medicală”, a declarat Mircea Olteanu. 

Alexia Manță, cea care se va ocupa de grupa de inițiere a clubului, este de trei ori campioană națională la handbal junioare, cu Corona Brașov, și spune că a ales Kids Tâmpa, pentru oportunitatea de a face ceea ce îi place, și anume să stea în mijlocul fetițelor și să le facă să iubească handbalul.

„Eu am iubit handbalul, l-am practicat cu tot sufletul și știu cât de mult înseamnă să ai un antrenor dedicat, cum am avut eu șansa de a lucra cu antrenoarea Mihaela Seifer Ciobotaru. Vreau să pun în practică ceea ce am trăit eu de când am început acest sport și să fac cât mai multe fetițe să îl iubească la rândul lor. Știu că sunt la început și am multe de învățat, dar am găsit la Kids Tâmpa oameni alături de care sunt sigură că voi evolua frumos pe drumul pe care mi l-am ales și chiar vreau să le mulțumesc pentru șansa pe care mi-au oferit-o. Îmi place foarte mult ce fac, am multă răbdare și multă încredere că va fi bine”, a spus Alexia Manță.

Citește și:

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații din Brașov - Radio Romania Brasov 93.3 FM

Nu pierde niciodată o emisiune importantă, o melodie preferată sau cele mai recente știri.

Descarcă acum aplicația Radio România și te poți bucura de posturile de radio preferate oriunde și în orice moment!

Aplicația Radio România este disponibilă atât în AppStore, cât și în Google Play



Radio România Brașov