ACUM:
13.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
14.00
Buletin de știri
Apoi:
14.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Baschetbaliștii de la Corona pregătesc duelul cu U BT Cluj Napoca

Publicat: vineri, 10 Noiembrie 2023 , ora 16.53

Baschetbaliștii de la Corona Brașov au etapă liberă la finalul acestei săptămâni, din moment ce în Grupa A a Diviziei A este un număr impar de echipe.

Formația brașoveană, pregătită de Ionuț Bâscoveanu, folosește această pauză competițională pentru antrenamente intense și complexe, obiectivul fiind menținerea stării de competiție. Acest lucru este esențial, cu atît mai mult cu cât, în etapa următoare, a 9-a, Corona Brașov va înfrunta campioana en titre, Universitatea BT Cluj Napoca.

După șapte meciuri disputate în actuala ediție a campionatului, Corona Brașov se află pe locul 2 în clasamentul Diviziei A, cu 12 puncte și cu 5 victorii consecutive, fiind considerată o revelație a campionatului.

Clasamentul este dominat de adversara echipei brașovene din următoarea etapă, echipa din Cluj având șase victoria din tot atâtea meciuri disputate.

Meciul Corona Brașov – U BT Cluj este programat sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor din Brașov.

Citește și:

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații din Brașov - Radio Romania Brasov 93.3 FM

Nu pierde niciodată o emisiune importantă, o melodie preferată sau cele mai recente știri.

Descarcă acum aplicația Radio România și te poți bucura de posturile de radio preferate oriunde și în orice moment!

Aplicația Radio România este disponibilă atât în AppStore, cât și în Google Play



Radio România Brașov