ACUM:
17.10
Sens unic (continuare)
Urmează:
18.00
Buletin de știri
Apoi:
18.05
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

LIGA 3: Înfrângeri pentru SR Brașov și Tărlungeni / Egal între Zărnești și Kids

Publicat: sâmbătă, 11 Noiembrie 2023 , ora 16.36
Sursă: captură foto Youtube / Steagu TV
Sursă: captură foto Youtube / Steagu TV

În liga a treia de fotbal, seria a cincea, SR Brașov rămâne fără victorie și după etapa a 12-a, elevii lui Ionuț Pârvu și Ioan Naghi  fiind învinși pe teren propriu de AFC Odorheiu Secuiesc cu 3-0.

După o primă repriză bună, brașovenii au avut o prestație slabă în actul secund iar harghitenii au punctat prin Antal, Simon și Șerban.

În derbiul etapei Olimpic Zărnești și Kids Tâmpa Brașov au remizat, scor 1 la 1. La Zărnești, Kids Tâmpa a deschis scorul prin Horia Popa, iar elevii lui Mihai Stere au egalat în prelungiri prin Gavrilă.

În alt joc, Ciucaș Tărlungeni a pierdut pe teren propriu contra KSE Târgu Secuiesc cu 3 la 2. Oaspeții au condus cu 3-0, iar pe final brașovenii au revenit cu golurile reușite de veteranul Cristescu și Foșner. 

Într-o confruntare care a avut loc ieri, Olimpic Cetate Râșnov a învins, în deplasare, scor 3-2, pe Sepsi 2 OSK Sfântu Gheorghe. Pentru formația lui Petre Lucian, care a revenit de la 1-2, au marcat: Toderașcu, Drugă și Moroie.

Adrian Susanu