ACUM:
17.10
Sens unic (continuare)
Urmează:
18.00
Buletin de știri
Apoi:
18.05
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Echipa de volei masculin Corona Brașov a obținut a patra victorie consecutivă în Divizia A1

Publicat: sâmbătă, 11 Noiembrie 2023 , ora 22.10
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Echipa de volei masculin Corona Brașov a obținut a patra victorie consecutivă în Divizia A 1, după ce a învins în Sala Sporturilor din Brașov, echipa Universitatea de Vest Timișoara.

A fost un success facil al echipei Brașovului, care s-a impus cu 3-0, pe seturi, 25-12, 25-13, 25-15, după o oră și zece minute de joc.

Cu această victorie, Corona Brașov a preluat conducerea clasamentului, cu 13 puncte, după 5 meciuri disputate.

Antrenorul echipei brașovene, Laurențiu Lică, nu dorește însă să facă referințe la clasamentul primei ligi voleibalistice a României, spunând că nu asta este relevant în acest moment:

"Nu, nu privim clasamentul în momentul de față. Chiar insist pe chestia asta, pentru au fost două meciuri excepționale realizate de noi, doar atât. Până la urmă cred ce ne așteaptă de acum încolo este mult mai important. Eu cred astăzi am făcut o partidă bună. Cel mai greu este, în situații de genul acesta, motivezi jucătorii, să-ți rămână concentrați până la sfârșitul meciului. Eu cred am făcut-o, bucur au intrat și o parte din cei care îi utilizăm mai puțin și vom încerca, de fiecare dată, facem acest lucru, dacă ne ne permite adversarul, pentru la un moment dat vom avea nevoie de el".

Pentru echipa brașoveană urmează, săptămâna viitoare, alte două examene foarte importante, ambele în deplasare : meciul cu Dinamo, manșa tur din Cupa României, și partida cu Știința Baia Mare, în campionat.

Dorin Dușa