ACUM:
23.00
Transilvania by night
Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Kids Tâmpa, medalii la Naționalele de badminton

Publicat: marți, 14 Noiembrie 2023 , ora 13.31
Sportivii secției de badminton de la Kids Tâmpa s-au întors, din nou, medaliați de la Naționale. Șase medalii au fost cucerite de juniorii de la Kids Tâmpa, la Timișoara, la Campionatul Național de Badminton U15 și Elite. 

Sportivii brașoveni, antrenați de Dan Stegaru și Andrei Toader, au câștigat două medalii de aur prin Maxim Iacob - simplu și dublu băieți (unde a făcut echipă cu Ioan Fircea - CSM Timișoara), o medalie de argint reușită tot de Maxim Iacob la dublu mixt (în echipă cu Andreea Costache, de la CSO Voluntari) și trei medalii de bronz, una la simplu prin Victor Vizi și alte două prin Amalia Vlad și Amalia Soholodeanu, la dublu fete. 

Chiar dacă nu au avut clasări pe podium, de remarcat au fost și meciurile bune făcute de Rareș Garalbatin (cu sfert de finală la dublu băieți Elite), Karuna Vizi, Luca Tuță și Karina Fulop. 

La finalul competiției, antrenorul Dan Stegaru a declarat: „A fost o competiție bună, care confirmă, de altfel, forma bună pe care sportivii o au, dar și potențialul lor de creștere. Am mare încredere în ei, îi felicit și sper să o țină tot așa în continuare, pentru că se vede progres în tot ceea ce fac”.  

Întreg lotul cu care Kids Tâmpa s-a prezentat la Timișoara, în competiția de la U15 a fost format din Maxim Iacob, Vizi Victor, Luca Tuță, Amalia Sohodoleanu, Amalia Vlad și Karina Fulop, în vreme ce la Elite, Kids a fost reprezentată de Rareș Garalbatin și Karuna Vizi.
Radio România Brașov