ACUM:
13.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
14.00
Buletin de știri
Apoi:
14.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Volei masculin. Corona Brașov, victorie la Baia Mare

Publicat: luni, 20 Noiembrie 2023 , ora 9.08
FOTO: Facebook Corona Brașov
FOTO: Facebook Corona Brașov
În Divizia A1 de volei masculin Corona Brașov a învins, în deplasare, Știința Explorări Baia Mare, scor 3-1, și continuă fie lider cu 16 puncte. Disputa a contat pentru etapa a 6-a și s-a desfășurat în Sala Polivalentă „Lascăr Pană”.

Brașovenii s-au impus pe seturi cu  21-25, 25-17, 25-17, 25-16. Elevii lui Laurențiu Lică au avut un singur moment de cădere în meciul de la Baia Mare când au cedat primul set deși au condus cu 18-12. Galben-albaștrii au revenit apoi și sau impus clar. 

„În primul set am avut o cădere destul de neplăcută. Mă bucur că am reușit să să revenim să să reacționăm. Apoi cred că meciul a fost la îndemâna noastră. Am jucat un volei bun, me bucurăm de victorie și mergem mai departe”, a declarat antrenorul Coronei,  Laurențiu Lică.

Augusto Colito 16 puncte și Cristiano Oliveira 13 puncte au fost principalii realizatori ai Coronei. În următoarea etapă brașovenii întâlnesc pe teren propriu SCM Zalău.
Radio România Brașov