ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Laszlo Balint, aproape de revenirea în circuit

Publicat: marți, 21 Noiembrie 2023 , ora 14.51
FOTO: radiooltenia.ro
FOTO: radiooltenia.ro
Unul dintre cei mai importanți antrenori brașoveni din ultimii ani, Laszlo Balint este aproape de revenire în circuit. 

Balint s-a despărțit  de UTA Arad în această primăvară, după al doilea mandat în vestul țării, și se pregătește acum de o nouă provocare. Chiar dacă a avut oferte din Superligă și din liga a doua, Balint pare tentat să accepte în premieră o ofertă din străinătate. 

„Țin legătura cu cu câțiva agenți destul de importanți care încearcă să găsească niște opțiuni viabile. Chiar nu aș vrea să să accept chiar orice. Perspectiva sportivă pentru mine înseamnă să merg în străinătate. Să vedem acum ce se va întâmpla. Am fost în această perioadă pe lista a două echipe importante”, a declarat Laszlo Balint.

Cu mandate de antrenor la echipe importante din România, precum Universitatea Craiova sau UTA Arad, fostul jucător de la FC Brașov trăiește cu multă dezamăgirea perioada de declin din fotbalul brașovean. 

„Ca om implicat sufletește în acest moment, dar care am fost implicat foarte mulți ani în fotbalul brașovean, în momentul în care văd aceste detalii evidente, de ignoranță și incompetență, îmi vine să urlu. Nu se poate să lași fotbalul brașovean. Eu am jucat cu tribunele pline aici. În Brașov a venit Inter Milano”, a spus Laszlo Balint.

Crescut la juniorii lui FC Brașov, Laszlo Balint a evoluat în tricoul galben-negrilor până în 2005. Ca jucător a mai evoluat la CFR Cluj dar și Unirea Urziceni, unde avea să facă parte din lotul campioanei pregătite în sezonul 2008-2009 de Dan Petrescu.
Radio România Brașov