ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Liga 3. Olimpic Zărnești, pe primul loc în Seria a 5-a

Publicat: sâmbătă, 2 Decembrie 2023 , ora 16.58
FOTO: Facebook A.S.F Zarnesti
FOTO: Facebook A.S.F Zarnesti
Olimpic Zărnești este noul lider al seriei a cincea din Liga 3 de fotbal după ce elevii lui Mihai Stere s-au impus clar pe Stadionul Tineretului în duelul cu SR Brașov, scor 6-1. 

Ajunși la 33 de puncte, zărneștenii împart primul loc cu AFC Câmpulung Muscel, după ce argeșenii au remizat în această etapă, 0-0 în deplasare contra KSE Târgu Secuiesc. 

La un singur punct în spate, pe locul trei al seriei după 15 etape, este Olimpic Cetate Râșnov. Trupa lui Petre Lucian a încheiat anul cu o victorie pe teren propriu, 1-0 cu cei de la Viitorul Curița. 

Tot în etapa a 15-a, Ciucaș Tărlungeni a cedat pe teren propriu cu echipa secundă a celor de la Sepsi OSK, scor 0-1. Elevii lui Ionuț Mitroi și Marian Cristescu sunt pe locul 9, cu 11 puncte. Ultima clasă în seria a cincea a ligii a treia este în continuare SR Brașov, cu doar 4 puncte acumulate.
Radio România Brașov