ACUM:
14.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri
Apoi:
15.05
Sens unic

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Corona Brașov a obținut o victorie spectaculoasă la volei feminin

Publicat: sâmbătă, 2 Decembrie 2023 , ora 21.38
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Echipa Corona Brașov a obținut o victorie spectaculoasă în etapa a 9-a a Diviziei A 1 de volei feminin: 3-1, acasă, cu vicecampioana țării, CSM Târgoviște, pe seturi, 25-21, 25-14, 23-25, 25-20.

A fost un joc bun prestat de jucătoarele brașovene, care au dovedit încă o dată că se descurcă excelent în meciurile cu echipele de valoare din campionatul nostru.

"Până acum se pare ne prinde bine faptul participăm într-un campionat numai cu echipe de top. Ca întotdeauna, eu consider echipa a fost atuul, faptul că fetele se antrenează foarte bine și reușesc pună în practică la meci ceea ce lucrăm la antrenamente. Au fost faze spectaculoase cu pase distribuite în mod egal către toți trăgătorii, am avut și aportul băncii de rezerve. Echipa este top până în momentul de față și o felicit", a declarat antrenorul principal al Coronei Brașov, Ciprian Dîrnescu.

Cele două echipe se vor confrunta, din nou, la Brașov, în a doua manșă a sferturilor de finală din Cupa României, după ce în tur, la Târgoviște, gazdele s-au impus la limită, 3-2.

În Divizia A 1, Corona Brașov se află pe locul 8 în clasament și va juca etapa viitoare în deplasare, cu CSU Tg. Mureș.

Dorin Dușa