ACUM:
23.00
Transilvania by night
Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Baschet masculin: Corona pierde meciul din deplasarea de la Voluntari

Publicat: duminică, 3 Decembrie 2023 , ora 10.20
Foto: Facebook / Corona Brașov
Foto: Facebook / Corona Brașov

În Liga Națională de baschet masculin, Corona Brașov a pierdut meciul din deplasare, cu CSO Voluntari, scor 72 la 68.

Brașovenii au avut un start bun de joc și s-au impus în primele două sferturi, având un avans de 10 puncte la pauza mare, 46-36, după ce au condus și la 13 puncte în finalul sfertului 2. Gazdele au strâns treptat diferența pe tabela și, în ultimele 10 minute, și-au apropiat victoria, câștigând clar ultimul sfert, cu 19 la 11.

Pentru învingători, Trevon Allen a terminat cu 18 puncte și 7 recuperări, iar în tabăra brașovenilor, Ousmane Barro a avut 16 puncte și 9 recuperări, CJ Williams și Jacoby Armstrong au avut câte 13 puncte, iar Juwan Gray a terminat cu 12 puncte și 3 recuperări.

În clasamentul grupei A din Liga Națională de baschet masculin, Corona Brașov se menține pe locul 4, dar în etapa viitoare, a 12-a, are parte de un meci crucial pentru intrarea în faza a doua a campionatului. În Sala Sporturilor din Brașov vine SCM Timișoara, echipa aflată în spatele brașovenilor, pe locul 5.

Adrian SUSANU