ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Brașoveanul Darius Coman va participa la Europenele de înot care încep mâine, la Otopeni

Publicat: luni, 4 Decembrie 2023 , ora 14.28
Sursa foto: Radio România Brașov
Sursa foto: Radio România Brașov

Mâine încep, la Otopeni, Campionatele Europene de înot în bazin scurt (25 metri), care se desfășoară în perioada 5 – 10 decembrie. Vor participa peste 400 de sportivi, din 41 de țări.

Delegația României este formată din 21 de sportivi, 7 fete și 14 băieți. Printre concurenții români se află și brașoveanul Darius Coman, de la Corona Brașov, care s-a calificat la Europene, obținând baremul la Campionatul Național.

Voi concura la toate probele de bras, atât 50-100, dar și proba mea, 200 de metri bras. Îmi propun în primul rând o îmbunătățire de timpi față de Campionatul Național și cu toate acestea îmi doresc o calificare în semifinală”, ne-a declarat Darius Coman.

Printre sportivii de talie mondială, care vor fi prezenți la competiție, se numără și românul David Popovici. Sportivul, care în 2022 a devenit campion mondial și european, va lua parte la probele 100 și 200 de metri liber, la Campionatele Europene de înot în bazin scurt de la Otopeni.

Dorin DUȘA