ACUM:
14.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri
Apoi:
15.05
Sens unic

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Probleme cu banii la Olimpia CSU Brașov. Katy Armanu a părăsit echipa

Publicat: miercuri, 6 Decembrie 2023 , ora 14.14
Foto: Arhivă Radio România
Foto: Arhivă Radio România

Probleme financiare apasă din ce in ce mai mult pe echipa de baschet feminin Olimpia CSU Brașov.

Sportivele pregătite de Dan Calancea sunt neplătite de câteva luni, iar cele mai importante dintre ele au început să părăsească echipa. După ce Laura Vaida a trecut la CSM Constanța, acum a părasit gruparea brasoveană și Katy Armanu.

Jucătoarea născută și crescută la Brașov este componentă a echipei naționale a României și a ales campioana Sepsi SIC Sf. Gheorghe că noua destinație.

Este un sentiment trist de fiecare dacă când plec de la Brașov, de acasă. Dar plecarea la Sepsi cred că este cea mai bună decizie pentru mine în momentul de față. Cred ca va fi o experiență frumoasă pentru că aici este o echipă puternică, cu jucătoare puternice. Brașovul va rămâne întotdeauna echipa mea de suflet“, a declarat Katy Armanu.

În actuala ediție de campionat, Olimpia CSU Brașov se află pe penultimul loc al clasamentului, fără vreo victorie, după cinci etape disputate. În următoarea etapă, brașovencele vor evolua contra celor de la CSM Tg. Mureș în duelul ultimelor echipe clasate în Liga Națională de Baschet Feminin.

Radio România Brașov