ACUM:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale
Urmează:
20.00
Radiojurnal
Apoi:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Volei: Corona a fost eliminată din Cupa României

Publicat: miercuri, 6 Decembrie 2023 , ora 21.31
Sursa foto: Radio România Brașov
Sursa foto: Radio România Brașov
Corona Brașov a părăsit Cupa României la volei masculin, după ce a pierdut în Sala Sporturilor din Brașov, în fața echipei Dinamo București.

Scor 3-1pentru echipa bucureșteană, pe seturi, 25-22, 25-18, 27-29, 25-21.

Echipa Brașovului, care a jucat bine în primul și al treilea set, se mulțumește astfel cu un set adjudecat în meciul cu una dintre cele mai bune formații ale campionatului României.

"Întotdeauna începutul meciului contează foarte mult și în primul set, dacă noi aveam tăria de a de a fi puternici și pe finalul acelui set, cred că altfel stăteau lucrurile. Suntem mulțumiți, în mare parte, dar sunt unele lucruri pe care trebuie să le analizăm și să încercăm să le corectăm cât mai repede", a spus antrenorul brașovenilor, Laurențiu Lică

Pentru Corona Brașov urmează un alt meci foarte greu, de data aceasta în campionat. Sâmbătă, la Brașov, va veni echipa campioană a României, Arcada Galați.

Partida este programată în Sala Sporturilor, sâmbătă, de la ora 19,30.
Dorin Dușa