ACUM:
21.00
Rockada de seară
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Corona Brașov, eliminată din Cupa României

Publicat: miercuri, 13 Decembrie 2023 , ora 21.28
Corona Brașov a ratat calificarea în Final Four–ul Cupei României la volei feminin. Jucând acasă, elevele antrenorului Ciprian Dîrnescu au fost învinse de CSM Târgoviște, scor 3-1, pe seturi, 25-18, 25-19, 11-25, 25-14. 

Corona Brașov a jucat mai bine în al treilea set, pe care și l-a adjudecat clar. În rest, destule greșeli, inclusiv multe de la serviciu. Învingătoare și în tur, cu 3-2, Târgoviște merge mai departe în Cupa României. 

Antrenorul Coronei, Ciprian Dîrnescu, a fost, totuși, mulțumit, de evoluția elevelor lui, dar regretă ratarea calificării în următoarea fază din Cupa României: „Din păcate, nu am reușit să întoarcem rezultatul din tur, ne pare rău că n-am reușit să ne calificăm, ne-am dorit foarte mult, dar momentan atât am putut. Din punctul meu de vedere, n-am făcut un meci foarte rău, am jucat chiar bine, doar că adversarii chiar au jucat mult peste ce au jucat în meciul tur și în meciul de campionat”. 

Seria meciurilor grele continuă pentru fetele de la Corona. Sâmbătă, de la ora 18,00, tot în sala Sporturilor in Brașov, Corona întâlnește CSM București, în campionatul Diviziei A1
Radio România Brașov