ACUM:
23.00
Transilvania by night
Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Brașoveanul Răzvan Cionac, evoluție bună la campionatele de patinaj de la Otopeni

Publicat: joi, 14 Decembrie 2023 , ora 18.37
Sursa foto: Facebook / Corona Brașov
Sursa foto: Facebook / Corona Brașov

Sportivul brașovean Răzvan Cionac, în vârstă de 14 ani, component al clubului Corona Brașov, s-a numărat printre protagoniștii recentelor campionate naționale de patinaj artistic, desfășurate la Otopeni.

Răzvan a devenit campion național la juniori, după o evoluție foarte bună, care a fost consemnată la doar trei săptămâni după ce tânărul sportiv a fost operat de apendicită.

„M-am bucurat foarte mult că mi-am revenit așa de repede. Am fost foarte mulțumit de ce am făcut. Faptul că nu mi-am făcut baremul de mondiale m-a supărat un pic, dar prin muncă și perseverență sper să-l fac”, a spus  Răzvan Cionac.

Pentru sportivii secției de patinaj artistic de la Corona Brașov, antrenați de Simona Pungă, nu va exista vacanță de iarnă prea lungă, pentru că ei vor fi prezenți pe gheață chiar la începutul anului viitor, în luna ianuarie fiind programate mai multe concursuri în țară și peste hotare.

Dorin Dușa