ACUM:
23.00
Transilvania by night
Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Brașoveanul Robert Coman, campion absolut al României la Padel

Publicat: vineri, 15 Decembrie 2023 , ora 11.45
Brașoveanul Robert Coman este campion absolut al României la Padel în 2023.

În vârstă  33 ani, fostul tenismen a reușit să câștige și Cupa României la divizia I masculin, după ce a terminat și sezonul regulat pe primul loc.

La Timișoara, perechea Robert Coman/ Armand Baboian a învins în finală pe Silviu Popescu / Klaus Schmidt, în 2 seturi, scor 6/1, 6/4.

”Sunt bucuros pentru acest prim sezon al meu la Padel. Este un sport de care m-am atașat foarte rapid, ținând cont că joc doar de un an. Cred că mi se potrivește și sper ca pe viitor să aduc și alte trofee pentru Padel Palace și pentru Brașov. A fost o Cupă echilibrată, tot mai mulți jucători își cresc nivelul, va fi tot mai frumos și mai interesant pe viitor. Noi la Brașov avem o comunitate tot mai mare și prevăd un viitor frumos acestui sport”
a declarat Coman.

Cupa României 2023 a mai consemnat încă 3 medalii pentru sportivii brașoveni.

Astfel, Nicu Rozorea a câștigat locul III și medalie de bronz la Divizia I masculin, după ce a terminat sezonul regulat pe locul 2, iar Anei Ionuț a câștigat medalia de argint la Divizia III masculin.

Tot la masculin, Petre Gansca a terminat pe locul 4 la Divizia II.

La categoria feminin, Elena Seidecaru a câștigat sezonul regulat, iar la Cupa României a câștigat medalia de bronz, în timp ce echipa Diana Jurubescu/Mădălina Rofel a terminat pe locul 4.

Giulia Naicu/Alice Radu din Craiova au câștigat Cupa României 2023 la feminin, Giulia urmând a se muta la Brașov în perioada următoare, la Padel Palace Brașov.

Padel Palace Brașov a trimis 11 jucători la Cupa României 2023, din totalul de 48 participanți.
Radio România Brașov