ACUM:
13.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
14.00
Buletin de știri
Apoi:
14.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Hochei. Corona Brașov, victorie la scor cu Fenestela

Publicat: miercuri, 20 Decembrie 2023 , ora 9.35
FOTO: Facebook Corona Brașov
FOTO: Facebook Corona Brașov
În Campionatul Național de Hochei, Corona Brașov a învins categoric în deplasare  Fenestela 68 cu 5-0. 

Golurile pentru formația pregătită de Dave MacQueen au fost marcate de Balazs Gajdo și  Chase Schaber, câte o dublă, respectiv  Radim Valchar. În poarta Coronei Brașov Patrick Polc a fost de netrecut iar pe bancă rezerva sa a fost Zoltan Toke, revenit după o lungă accidentare. 

Pentru brașoveni urmează un duel de foc cu Hochei Club Ghorgheni. Partida contra liderului din campionatul național contează și pentru Este Liga acolo unde brașovenii au nevoie de puncte pentru a urca in clasament. 

„Lupii” sunt pe locul 6 cu 32 de puncte în timp ce harghitenii sunt pe locul 2 cu 37 de puncte. Interesul pentru acest joc a fost unul ridicat iar biletele s-au vândut în totalitate în câteva ore după ce au fost puse în vânzare. Corona Brașov - Hochei Club Ghorgheni se joacă vineri de la ora 18.30 în Patinoarul Olimpic din Brașov.
Adrian SUSANU