ACUM:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale
Urmează:
20.00
Radiojurnal
Apoi:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Olimpia CSU Brașov - CSM Constanța, vineri, în deplasare

Publicat: joi, 11 Ianuarie 2024 , ora 14.29
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă
Olimpia CSU Brașov va evolua vineri, 12 ianuarie, de la ora 18.00, în deplasare cu CSM Constanța, meci devans din etapa a 9-a din Liga Națională de Baschet Feminin.

Brașovencele au o singură victorie și pleacă cu șansa a doua în disputa contra uneia din forțele din acest sezon din baschetul feminin românesc.

În ciuda problemelor financiare din acest sezon, antrenorul Dan Calancea a primit o veste bună la începutul anului. Maria Ferariu, revenită din Statele Unite ale Americii, și-a dat acceptul să evolueze pentru brașovence până la finalul anului.

Ea a bifat primele minute pentru Olimpia în acest an în înfrângerea din runda trecută contra celor de la Rapid București.

Ferariu a debutat în Liga Națională la 15 ani în tricoul de campioană națională, cu echipa Olimpia CSU Brașov, sub îndrumarea antrenorilor Dan Calancea și Nenad Marinkovic.

În 2015, în campionatul național de baschet, la Turneul final U16 a fost desemnată MVP-ul competiției.

În 2016 a fost titulară în reprezentativa României medaliată cu argint la Campionatul European feminin de baschet U16, Divizia B, de la Oradea, iar în 2017 a făcut parte din reprezentativa României care s-a clasat pe locul 8 la Campionatul European feminin de baschet U18, Divizia B, de la Dublin.

Ca junioară, a jucat în Statele Unite ale Americii, la Roland Park Country School Baltimore și Lady Terps Maryland.

De asemenea, a fost selecționata în reprezentativa de baschet 3x3 a României care a participat la Jocurile Olimpice de Tineret de la Buenos Aires din 2018.
Radio România Brașov