ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Handbalistele de la Corona Brașov revin în fața propriilor fani

Publicat: joi, 11 Ianuarie 2024 , ora 15.42
Foto: Facebook / Corona Brașov
Foto: Facebook / Corona Brașov

Handbalistele de la Corona Brașov vor evolua, pentru prima dată în 2024, în fața propriilor fani, în etapa a 12-a din Liga Florilor, duminică, 14 ianuarie, de la ora 17.30, contra echipei Măgura Cisnădie.

Brașovencele au început anul cu o victorie în Cupa României și au nevoie de toate punctele în startul anului, pentru a urca în clasament și pentru a se apropia de obiectivul fixat de conducere, primele 8 locuri. Anul a început sub auspicii bune pentru Ana Berbece, iar acum extrema speră că echipa nu va mai pierde puncte ușoare și se va depărta de locul 10 ocupat în prezent. Ana Berbece ne-a oferit detalii:

"În momentul de față sunt foarte bine, mi se oferă încredere, ceea ce contează foarte mult pentru un sportiv. Ca obiective personale, îmi doresc fiu sănătoasă și ulterior pot ajuta echipa. După cum știți cu toții, locul pe care în momentul de față îl ocupăm în clasament nu este cel pe care îl doream și cred vom arăta în următoarele meciuri nu ne definește cu adevărat acest loc în clasament".

Pentru meciul din weekend, conducerea brașoveană a dat asigurări că noua achiziție Fie Woller este la dispoziția antrenorilor Mihaela Seifer și Iulian Stamate, în ciuda problemelor birocratice și financiare ce au dus la întârzierea depozitării contractului ei.

Adrian SUSANU