ACUM:
17.10
Sens unic (continuare)
Urmează:
18.00
Buletin de știri
Apoi:
18.05
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Handbal masculin: cantonament la Cheile Grădiștei pentru echipa de Divizia A CSO Teutonii Ghimbav

Publicat: luni, 15 Ianuarie 2024 , ora 11.18
Foto: CSO Teutonii Ghimbav
Foto: CSO Teutonii Ghimbav

În Divizia A de handbal masculin băieții de la CSO Teutonii Ghimbav au încheiat prima parte de pregătire înainte de startul play-off-ului de promovare în Liga Zimbrilor. Jucătorii pregătiți de Cătălin Vasilache și-au încărcat bateriile la Cheile Grădiștei cu un cantonament de o săptămână concentrat pe partea fizică.

Cătălin Vasilache ne oferă detalii:

"Am plecat în data de 7 ianuarie, când a fost și reunirea lotului, practic am fost acolo cu tot lotul pe care îl avem la dispoziție. Nu am avut nicio noutate în lot. Urmărim în perioada următoare să facem unul-două transferuri. În cantonament, ca și idee de bază, am avut pregătire fizică și în sală și afară. Am pus accentul pe pregătirea fizică și generală și specifică jocului de handbal".

Din această săptămână, ghimbășenii se întâlnesc și cu mingea, iar în următoarea perioadă au programate două meciuri de pregătire, cu CSM Odorheiul Secuiesc, respectiv prim divizionara CSM Buzău. Startul play-off-ului este programat în luna februarie, iar adversarii brașovenilor sunt în această fază CSM Oradea, CS Medgidia, CSM Alexandria, CSM Odorheiu Secuiesc, CSM Făgăraș, CSU Galați și CSM Reșița.

Adrian SUSANU