ACUM:
6.00
Agenda Zilei
Urmează:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Volei masculin: Corona întâlnește, diseară, la Brașov, echipa care i-a provocat singura înfrângere din Divizia A1

Publicat: marți, 16 Ianuarie 2024 , ora 10.37
Foto: Facebook / Corona Brașov
Foto: Facebook / Corona Brașov

Liderul Diviziei A1 din voleiul masculin, Corona Brașov, primește, în această seară, vizita celor de la SCM Craiova. Brașovenii conduc competiția internă cu 31 de puncte, urmați de campioana Arcada Galați și de cei de la Dinamo București, cu 29, respectiv 27 de puncte.

Elevii lui Laurențiu Lică au o singură înfrângere în campionat, venită chiar pe terenul oltenilor, în prima etapă a campionatului. În toate cele 11 meciuri disputate, brașovenii au pierdut doar 5 seturi, trei chiar în fața craiovenilor. Antrenorul Laurențiu Lică ne-a declarat:

"Craiova este o echipă care ne-a învins în turul campionatului, au prestat un joc foarte bun la Craiova. Sigur pot spun, așa cum am declarat și atunci, am fost mulțumiți de punctul pe care l-am luat. Craiova este o echipă care s-a întărit în în această perioadă de iarnă, în pauza de iarnă, așa că, cu siguranță, Craiova arată altel acum".

În startul acestui an, Corona Brașov a învins Steaua București, cu 3 la 1, într-un meci amical. Corona Brașov – SCM Craiova se joacă marți, de la ora 19.00, în Sala Sporturilor.

Adrian SUSANU