ACUM:
12.10
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
13.00
Buletin de știri
Apoi:
13.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Apar noi informații legate de construirea noului Stadionul Tineretului din Brașov

Publicat: joi, 18 Ianuarie 2024 , ora 16.17
Sursa foto: Facebook / Adrian Veștea
Sursa foto: Facebook / Adrian Veștea

Vechea arenă aflată într-o stare avansată de degradare urmează să fie înlocuită de la zero cu un stadion modern, la standarde UEFA, cu fonduri de la Compania Națională de Investiții.

Primele informații oficiale au venit la finalul lunii noiembrie 2023, când consilierii locali au votat aprobarea Studiului de Fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru noul proiect. Acum, ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea, a anunțat că a semnat ordinul prin care a fost completată "Lista sinteză" a obiectivelor de investiții incluse în subprogramul "Complexuri sportive", derulat de Ministerul Dezvoltării, prin Compania Națională de Investiții, pe listă fiind incluse 21 de baze sau complexuri sportive din țară, la care se adaugă și noul stadion brașovean.

Ministrul a mai anunțat, de asemenea, că baza de sărituri cu schiurile de pe Valea Cărbunării urmează să fie modernizată, extinsă și să primească dotări noi.

Adrian Susanu