ACUM:
18.05
Sens unic (continuare)
Urmează:
19.00
Buletin de știri
Apoi:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

O nouă victorie spectaculoasă pentru hocheiștii de la Corona Brașov

Publicat: luni, 22 Ianuarie 2024 , ora 11.52
Foto: Facebook / Corona Brașov
Foto: Facebook / Corona Brașov

Echipa de hochei Corona Brașov își continuă formă bună din ultima perioadă cu un nou succes în Erste Liga, scor 6-4, contra celor de la DVTK Miskolc.

A fost a cincea victorie a brașovenilor in ultimele șase partide, atacul fiind principalul atu pentru galben-albaștrii in această perioadă, cu 37 de goluri marcate. Chase Schaber, cu 4 puncte din două goluri și două asisturi, respectiv Philippe Cornet și Radim Valchar, cu câte trei puncte, au fost principalii realizatori ai Coronei în partida cu DVTK Miskolc.

În clasamentul Erste Liga, brașovenii sunt pe locul trei, cu 61 de puncte. Elevii lui Dave MacQueen se pregătesc acum pentru ediția din acest sezon a Cupei României, ce va avea loc la Ghorgheni, în perioada 27-28 ianuarie. În prima zi, brașovenii întâlnesc Steaua București pentru un loc în finală.

Adrian SUSANU