ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Manager nou și antrenor nou la SR Brașov

Publicat: luni, 22 Ianuarie 2024 , ora 12.09
Foto: Facebook / SR Brașov
Foto: Facebook / SR Brașov
La SR Brașov și-a anunțat revenirea în club Horia Popa, iar acesta va ocupa funcția de manager general. Deși a fost cooptat, inițial, în staff-ul tehnic, fostul mare antrenor Gabi Stan nu va mai fi manager sportiv, iar antrenor a fost numit, deja, fostul tehnician al echipei de juniori de la FC Brașov, Rareș Forika.

Actualul manager general al stegarilor, Horia Popa, ne-a dezvăluit și obiectivele clubului pentru restul acestui sezon. Horia Popa:

Suntem într-o situație foarte grea la momentul ăsta, sportiv vorbind, iar rolul meu pentru început o să fie strict să asigur buna funcționare a antrenamentelor, a echipei, condițiile foarte bune antrenament pe care vrem să le oferim și să alcătuim un staff tehnic și un lot cât se poate de competitiv pentru returul acestui campionat. Ne aflăm în subsolul clasamentului și obiectivul nostru va fi clar locul opt, pentru salvarea de la retrogradare”.

Poziția de antrenor principal va fi preluată, chiar de astăzi, de Rareș Forika. Acesta a pregătit, ultima dată, formația sub 17 ani a celor de la FC Brașov.

Este o nouă provocare pentru mine să mă alătur echipei SR Brasov. Îmi propun să aduc pasiune, strategie și dedicare în fiecare antrenament și fiecare meci. Sunt aici pentru a construi nu doar o echipă de fotbal, ci o familie care împărtășește aceeași viziune și determinare. Cu muncă în echipă, alături de stafful tehnic si cel administrativ și cu susținerea suporterilor îmi doresc să ne atingem obiectivele. Haideți să începem această călătorie cu entuziasm și să demonstrăm că suntem aici pentru victorii mari! Vă mulțumesc și să dăm tot ce avem pe teren”, a declarat noul antrenor stegar la instalare, pentru pagina de facebook a celor de la SR Brașov.

Noul antrenor va conduce, azi, și primul antrenament din acest an. 

Cu trei meciuri rămase de disputat din sezonul regular, SR Brașov se află pe ultimul loc în Seria a 5-a a Ligii a 3-a, cu doar 4 puncte, la 7 puncte în spatele celor de la Ciucaș Tărlungeni și Viitorul Curița. În primul meci de pregătire din această perioadă, SR Brașov va juca, vineri, un meci amical contra celor de la FC Brașov U19.

Adrian SUSANU