ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Două meciuri de volei, duminică, în Sala Sporturilor

Publicat: joi, 25 Ianuarie 2024 , ora 17.16
Foto: Facebook / Corona Brașov
Foto: Facebook / Corona Brașov

Iubitorii voleiului vor putea vedea, duminică, la lucru, ambele echipe ale orașului, care evoluează pe prima scenă. Deși înființate cu mai puțin de doi ani în urmă, cele două formații au evoluții extrem de apreciate după promovarea în primul eșalon și ocupă locuri care le permit să evolueze în play-off, după ce s-au jucat, deja, primele etape din retur.

Băieții pregătiți de Laurențiu Lică sunt lideri detașați ai Diviziei A1, chiar dacă au pierdut, miercuri, pe teren propriu, cu Rapid. Antrenorul brașovenilor a analizat evoluția echipei și spune că diferența a făcut-o concentrarea giuleștenilor pe finalurile de set. Lucru care va trebui să se schimbe duminică, împotriva vicecampioanei Steaua. Laurențiu Lică:

Trebuie să transmitem băieților este că gata, s-a terminat cu perioada aceea de euforie. Jucam cu un elan și o încredere desăvârșite întotdeauna și reușeam să câștigăm chiar împotriva campioanei, vicecampioanei și împotriva echipelor care anunță că se bat la titlu sau la medalii. Este clar că acum trebuie să strângem rândurile, am tras concluzia, deja pregătim o analiză complexă pentru a le-o transmite și băieților”.

Team managerul echipei de volei feminin de la Corona, Marius Laslo, spune că este puțin probabil ca brașovencele să nu prindă un loc de play-off, chiar dacă în acest moment ocupă locul 6 în clasament. Duminică, în partida cu vicecampioana CSM Lugoj, va fi primul test pentru formația de la poalele Tâmpei. Marius Laslo ne-a oferit detalii:

Urmează o perioadă foarte grea, cu patru etape destul de complicate pentru secția de volei feminin. Avem meci cu Lugoj, în acest weekend, după care ne deplasăm la Rapid, ocupanta locului întâi. Apoi meci acasă cu Alba Blaj, campioana României. Și ne deplasăm la Voluntari, o echipă care, din punct de vedere individual, este una de top, cu pretenții la podium și chiar la titlu. Deci, ne așteaptă patru confruntări extrem de dificile, un program chiar infernal”.

Duminică, de la 16:30, în Sala Sporturilor vor juca prima dată fetele, pentru ca de la 19.30 să vină rândul băieților.

Sorin ȚÎRCĂ