ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Daniela Haralambie, locul 30 la Willingen

Publicat: luni, 5 Februarie 2024 , ora 10.23
FOTO: arhivă / Facebook Haralambie Daniela
FOTO: arhivă / Facebook Haralambie Daniela
La Willingen, în Germania, în cadrul Cupei Mondiale de sărituri cu schiurile, brașoveanca Daniela Haralambie s-a clasat pe locul 30. 

Sportiva legitimată la CS Dinamo a reușit două sărituri de 104 m și 85,5 m, care i-au adus un total de 49,4 puncte și locul 30 în clasamentul final. Norvegianca Silje Opseth a câștigat concursul desfășurat pe trambulina mare de la Willingen. Ea a devansat-o pe cu 8,1 puncte pe slovena Nika Prevc,  iar pe poziția a treia s-a clasat japoneza Yuki Ito. 

În calendarul Cupei Mondiale urmează etapa de la Râșnov, în perioada 17-18 februarie. Organizatorii au în față un eveniment dificil în condițiile în care în următoarea perioadă temperaturile în zonă vor crește iar zăpada se va topi. 

În clasamentul general al Cupei Mondiale feminine de sărituri cu schiurile conduce Nika Prevc, cu 949 de puncte, urmată de Yuki Ito, cu 771 puncte, și de austriaca Evan Pinkeling, cu 671 puncte. Daniela Haralambie se află pe locul 37, cu 27 de puncte.
Radio România Brașov