ACUM:
15.05
Sens unic
Urmează:
16.00
Buletin de știri
Apoi:
16.03
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Victorie extrem de importantă pentru handbalistele de la Corona Brașov în Liga Florilor

Publicat: sâmbătă, 10 Februarie 2024 , ora 23.38
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Victorie extrem de importantă pentru handbalistele de la Corona Brașov în Liga Florilor, 28-27 contra CS Minaur Baia Mare.

După un start bun de meci brașovencele au mai păstrat doar două goluri avans la pauză, 16-14. Startul reprizei secunde a aparținut oaspetelor care au întors scorul până la 23-19. De aici a urmat o serie de 8 goluri consecutive marcate de brașovence ajutate de o defensivă impecabilă si o serie de intervenții excelente ale portarilor.

Corona a închis meciul la doar un gol diferență și a bifat a cincea victorie din acest sezon. Bobana Klicovac și Ștefania Lazăr au fost principalele realizatoare de la gazde cu câte 6 goluri. A fost a doua oară în acest sezon când Corona Brașov leagă două victorii în Liga Florilor și, pentru moment, au ieșit și din zona locurilor de baraj.

Fetele pregătite de Iulian Stamate și Mihaela Seifer sunt pe locul 10 cu 17 puncte, iar în etapa viitoare de campionat întâlnesc în deplasare CSM Tg Jiu.

Până atunci, Corona va evolua la mijlocul săptămânii viitoare în Cupa României pe terenul celor de la Gloria Bistrița.

Adrian Susanu