ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Handbal: Corona Brașov a fost eliminată din Cupa României

Publicat: miercuri, 14 Februarie 2024 , ora 20.51
Foto: Facebook / Corona Brașov
Foto: Facebook / Corona Brașov

Echipa de handbal feminin Corona Brașov a fost eliminată din Cupa României după ce a pierdut meciul din turul doi al competiției, 33 la 35, în deplasare, cu Gloria Bistrița, după 17 la 19 la pauză.

Brașovencele au început bine meciul, dar mai apoi gazdele au preluat treptat controlul partidei. Oaspetele au condus pe tabelă ultima dată în minutul 25, 15 la 14, pentru ca mai apoi, bistrițencele să fie mereu la conducerea partidei. Corona s-a apropiat la un singur gol în ultimul minut, dar gazdele au închis tabela prin Cristina Laszlo, după ce a transformat o lovitură de la 7 metri.

Cea mai bună marcatoare a Coronei Brașov a fost Matea Pletikosic, cu 7 goluri, urmată de Bobana Klicovac – 5 goluri.  Elevele lui Iulian Stamate și Mihaela Seifer se vor concentra acum pe campionatul intern. Brașovencele au un nou meci extrem de important în etapa a 17-a, contra unei echipe aflate în partea inferioară a clasamentului. Corona Brașov, locul 10 cu 17 puncte, întâlnește, la mijlocul săptămânii viitoare, pe CSM Târgu Jiu, locul 11, cu 15 puncte.

Adrian SUSANU